Yhden yön Malaga



Palatessani tammikuussa Gran Kanarialta matkustin Suomeen Malagan kautta. Kaupunki ei ollut minulle entuudestaan tuttu ja koska joka tapauksessa joutuisin viipymään siellä yhden yön yli päätin majoittua lentokenttähotellin sijaan vanhassa kaupungissa.

Saapuessani oli jo pimeää. Sisäänkirjauduttuani Boutique Hotel Anahitaan lähdin samantien kiertelemään ja ihailemaan vanhoja, kauniisti valaistuja rakennuksia. Koronarajoitusten ollessa voimassa kadut olivat melko tyhjiä ja harvoista avoinna olevista ravintoloista myytiin ruokaa vain mukaan. Ostin pizzan jonka söin hotellihuoneessani.

Yllä olevassa kuvassa oleva kaunis rakennus on  kulttuurikeskus, alla Malagan Katedraali.








Boutique Hotel Anahita on pieni, ikivanhassa kaupunkitalossa sijaitseva tyylikäs, mutta kodikas hotelli jossa yö maksoi noin 70 euroa. Huoneeni täytti valtavankokoinen sänky joka oli yksi mukavimpia missä olen koskaan nukkunut,kylpyammekin oli aivan ihana. Lattiatilaa ei  jäänyt sen jälkeen kun olin saanut matkalaukun avattua, mutta se ei minua haitannut koska olin yksin.
Vaikutti siltä ettei tässäkään hotellissa ollut kovin montaa vierasta sillä hetkellä.
Hyvin nukutun yön jälkeen sain nauttia aivan ihanan aamiaisen joka tarjottiin  pienessä ravintolasalissa. Samaan aikaan ei ollut muita ruokailijoita. Kaikki oli hyvää ja tuoretta,leipä lämmintä,appelsiinimehu ja kahvi varmasti parhaita mitä olen juonut.

Tähän hotelliin tulen mielelläni uudestaan ja suosittelen sitä ainakin yksin tai kaksin matkustaville. Sijainti on loistava; kävellenkin ehtii näkemään paljon lyhyessä ajassa. Kotiin palattuani sain vielä viestin hotellilta jossa kysyttiin että menikö matkani hyvin ja toivotettiin hyvää vuoden jatkoa.Täydet pisteet palvelusta.


















Aamiaisen jälkeen jäi vielä tunti aikaa ennen lentokentälle lähtöä. Lähdin uudestaan kävelykierrokselle ja päädyin poikkeamaan sisään kauniiseen katedraaliin. Sen pihalla kasvavat appelsiinipuut olivat ihania. 
En ole enää pitkään aikaan ollut innokas kaupunkilomailija mutta tällainen pieni pikavisiitti hiljaisena aikana oli oikein mukava ja mieleenpainuva kokemus.








Kommentit

Suositut tekstit